Macaroni met hesp en kaas

Macaroni met ham en kaas is een echte klassieker. Het klassieke recept bevat geen groenten en past dus niet binnen een gezond voedingspatroon. Door enkele kleine aanpassingen te doen past het wel binnen een gezond voedingspatroon en kan je deze klassieker regelmatig op de menu zetten. 

Lees meer »

Rijstcake

Tijdens lange en zware trainingen en wedstrijden is het van essentieel belang om voldoende te eten. Het is dan ook belangrijk om producten te eten die je enerzijds graag eet en anderzijds veel koolhydraten bevatten. Rijstcakejes zijn enerzijds rijk aan koolhydraten en zijn daarnaast zeer populair bij sporters en vooral dan bij wielrenners. De cakejes zijn bovendien heel makkelijk om thuis te maken. Probeer het dus zeker eens.

Lees meer »

Sportappelcake

Gebak dat op de klassieke wijze wordt bereid, is vrij vetrijk. Voor sporters is het belangrijk om voldoende koolhydraten op te nemen. De voldoende opname van koolhydraten gedurende een dag of training is van essentieel belang omdat tijdens een inspanning de koolhydraten de belangrijkste energiebron zijn voor ons lichaam.

Lees meer »