Ingrediënten voor 1 portie
Ingrediënten niet sporters of rustdag:
- 45 gram havermout
- 1 banaan
- 100 ml sojamelk of halfvolle melk
- 1 theelepel zelfrijzende bloem
- enkele chocodruppels of handje blauwe bessen of ...
Ingrediënten voor een korte intensieve training:
- 70 gram havermout
- 1 banaan
- 130 ml sojamelk
- 1 theelepel zelfrijzende bloem
- eetlepel honing of enkele chocodruppels of handje blauwe bessen of ...
Ingrediënten voor een lange duurtraining:
- 100 gram havermout
- 1 banaan
- 150 ml sojamelk
- 1,5 theelepel zelfrijzende bloem
- eetlepel honing of enkele chocodruppels of handje blauwe bessen of ...
![](https://primary.jwwb.nl/public/w/j/c/temp-vufcxednarvqmhizxsxe/whatsapp-image-2024-03-28-at-21-51-40-high-33onnl.jpeg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1536%2C2044%2Cx0%2Cy2%2Csafe&width=218&height=290)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Prak de banaan plat met een vork in een kommetje.
- Doe de havermout en melk bij in de kom en meng.
- Voeg de zelfrijzende bloem toe en meng. Je kan eventueel ook een eetlepel cacaopoeder toevoegen.
- Voeg de chocoladedruppels, blauwe bessen, ... toe. Deze kan je onder het mengsel mengen of er bovenop als topping laten liggen.
- Zet de kom 15 minuten in de oven.
- Laat het smaken!